From nature to plate

Suklaasuukkojen kakku 25-30 palaa

200 g margariinia
3 dl sokeria
4 munaa
1 1/2 dl vehnäjauhoja
2 dl Kolmen Konstin perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vanillliinisokeria
2 dl kuorellista appelsiinimarmeladia
Kuorrutus:
1 appelsiinin raastettu kuori
2 rkl appelsiinin mehua
100 g margariinia
3 1/2 dl tomusokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 rkl kaakaojauhetta

Leivitykseen: korppujauhoja  

1. Vatkaa huoneenlämmössä pehmennyttä margariinia hieman. Lisää sokeri ja munat. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne margariiniseoksen joukkoon. Vatkaa 7 minuuttia. Lisää marmeladi ja sekoita.

2. Kaada taikina korppujauhotettuun rengasvuokaan (2,2 l). Paista uunin alatasossa 175 asteessa 1 tunti. Kumoa kakku vasta jäähtyneenä.

3. Pese appelsiini hyvin, raasta kuori ja purista mehu. Sekoita huoneenlämpöisen margariinin joukkoon sokerit, kaakao, kuoriraaste ja mehu. Sekoita kuorrutus tasaiseksi ja levitä kakun päälle.