From nature to plate

Mango-kerroskiisseli 4–5 annosta

Mangokiisseli:
1 prk säilykemangoa (425 / 250 g)
3 1/2 dl vettä
1/2 dl sokeria
2 1/2 rkl Kolmen Konstin perunajauhoja
1/2 dl vettä
Maitokiisseli:
5 dl maitoa
1/2 dl sokeria
2 1/2 rkl perunajauhoja
1 tl vanilliinisokeria

Pinnalle: sokeria  

1. Valuta säilykemango siivilässä. Soseuta mango esim. sauvasekoittimella. Laita mangosose, vesi ja sokeri kattilaan. Kuumenna seos kiehuvaksi ja nosta kattila levyltä. Sekoita perunajauhot kylmään veteen (1/2 dl) ja kaada kattilaan ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

2. Siirrä kattila takaisin kuumalle levylle ja anna kiisselin pulpahtaa. Älä keitä. Sirottele valmiin kiisselin pinnalle sokeria ja anna jäähtyä.

3. Sekoita kaikki maitokiisselin ainekset kylminä kattilassa. Kuumenna koko ajan sekoittaen kunnes seos sakenee. Sirottele valmiin kiisselin pinnalle sokeria ja anna jäähtyä.

4. Annostele kiisselit tarjoiluastioihin. Kaada pohjalle kerros maitokiisseliä ja päälle mangokiisseliä.