From nature to plate

Broileriwrapit  8 kpl

gluteeniton, laktoositon

Letut:
2 dl vettä
1 muna
1/2 tl suolaa
2 rkl öljyä
1 dl perunahiutaleita
1 dl Kolmen Konstin perunajauhoja
2 dl Sunnuntai Gluteenitonta jauhoseosta
Täyte:
3 rkl öljyä
300 g hunajamarinoituja broilersuikaleita
1 sipuli
1 tl jauhettua inkivääriä
1/4 tl mustapippurirouhetta
1 rkl siirappia
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
2 tl Kolmen Konstin perunajauhoja
1 rkl vettä
200 g maissia (pakaste)
1 tkl säilykeananasta paloina (230 g)

1. Sekoita kylmään veteen muna, suola ja öljy. Lisää joukkoon perunahiutaleet, perunajauhot ja jauhoseos. Sekoita tasaiseksi sähkövatkaimella. Anna taikinan turvota 5?10 minuuttia.

2. Sekoita turvonnut taikina tasaiseksi. Muotoile taikinasta tanko jauhotetulla alustalla. Jaa tanko 8 osaan. Kauli taikinapalat pyöreiksi letuiksi (Ø 17?20 cm). Poista ylimääräinen jauho pullasudilla.

3. Paista letut molemmin puolin paistinpannulla ilman rasvaa ruskeatäpläisiksi. Peitä letut muovilla.

4. Valmista täyte. Kuumenna öljy pannulla ja ruskista broilerisuikaleet. Lisää hienonnettu sipuli sekä inkivääri, mustapippuri ja siirappi. Lisää ananaksen mehu, vesi ja kanaliemikuutio. Keitä kannen alla noin 15 minuuttia.

5. Sekoita perunajauhot kylmään veteen ja kaada seos ohuena nauhana kuumaan täytteeseen koko ajan sekoittaen. Lisää pakastemaissi ja ananaspalat. Kuumenna täyte kiehuvaksi. Täytteen tulee olla sakeaa. Jos haluat tulisemman maun, mausta cayennepippurilla, chilillä tai jalopenoilla.

6. Lämmitä letut uunissa tai mikrossa, ja lisää täyte. Rullaa letut kiinni tai käännä kaksin kerroin taskuksi. Broileritäytteen lisänä voi käyttää salaattia, sipulia, paprikasuikaleita ja juustoraastetta.