From nature to plate

Pienet porowrapit 30 palaa

Letut:
1 dl Kolmen Konstin perunajauhoja
3 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
2 dl vettä
2 rkl rypsiöljyä
Täyte:
100 g sienillä maustettua tuorejuustoa
1 ruukku lehtisalaattia
100 g kylmäsavuporoa suikaloituna
  silputtua persiljaa

1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää vesi ja öljy ja sekoita tasaiseksi. Muotoile taikinasta tanko jauhotetulla pöydällä, leikkaa 10 osaan ja kauli pyöreiksi letuiksi (Ø 17 ? 20 cm). Poista ylimääräinen jauho pullasudilla.

2. Paista lettuja pannulla ilman rasvaa molemmin puolin, kunnes ne ovat ruskeatäpläisiä. Peitä valmiit letut muovilla ja anna jäähtyä.

3. Levitä jäähtyneille letuille tuorejuustoa. Laita päälle muutama salaatinlehti, porosuikaleita ja ripaus persiljaa. Kääri letut rullalle ja leikkaa kolmeen osaan. Tarjoa kylmänä.