From nature to plate

Pannukakku (uunipellillinen, 8-10:lle)

gluteeniton

8 dl maitoa
2 dl Helmi-suurimoita
4 kananmunaa
5 dl maitoa
2,5 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 tl kanelia
2 tl vaniljasokeria
1/2 tl suolaa
3/4 dl juoksevaa margariinia tai 75 g sulatettua voita
(0,5 dl sokeria)

 

1. Keitä Helmi-suurimopuuro pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Anna puuron jäähtyä hieman ja lisää joukkoon munat, maito, gluteeniton jauhoseos, kaneli ja vaniljasokeri. Sekoita taikina tasaiseksi ja lisää vielä suola sekä juokseva rasva. Lisää halutessasi sokeri.
3. Anna taikinan turvota noin puoli tuntia. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
4. Paista 225-asteisessa uunissa, keskitasolla noin 30 minuuttia. Anna pannukakun vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Tarjoa hillon kanssa.