From nature to plate

Broiler-ananaspizza (uunipellillinen)

gluteeniton

Pohja:
3 1/2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 1/2 dl Kolmen Konstin perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
2 dl vettä
1/2 dl rypsiöljyä
Kastike:
200 g tomaattimurskaa
1 prk tomaattipyrettä (70 g)
2 rkl sweet chili kastiketta
1/2 rkl hunajaa
1 tl sinappia
1/2 tl rouhittua mustapippuria
1/4 tl cayennepippuria
1/4 tl chilijauhetta
1/2 tl suolaa
   
600 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
  currya, broilermaustetta

Pinnalle: ananaspaloja, juustoraastetta  

1. Ruskista broilerin fileesuikaleet pannulla. Mausta currylla ja broilermausteella.

2. Valmista kastike sekoittamalla ainekset keskenään.

3. Sekoita pohjataikinan kuivat aineet keskenään. Lisää vesi ja öljy. Sekoita tasaiseksi. Kauli taikina leivinpaperin välissä uunipellille.

4. Levitä kastike pizzapohjan päälle. Ripottele päälle paistetut broilersuikaleet, ananaspalat ja juustoraaste. Paista 250 asteessa noin 15 minuuttia.